Как да печелим пари от интернет
 

 
Рейтинг: 3.00
(539)

БЛОГ АРХИВ
«« август 2017 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Начало Какво е реферал ?

Начало
Създайте уеб сайт само за 20 минути с това ръководство, и стартирайте вашия нов успешен бизнес. Ръководство как да стартираме онлайн бизнес с минимална инвестиция.

Информацията в този уеб сайт е стаара.

Прегледайте Начини да печелите пари от вашия уеб сайт


Искате да изкарате пари от интернет,запълвайки свободното си време?
Ако можете да отделяте по 1-2h дневно - може да искарвате допълнителни доходи между 150$ - 300$ месечно!

Или може би искате това да стане основно занимание?

Ако решите да се издържате с работа в интернет и с малко повече постоянство и упоритост можете да достигнете до над 1000$ месечно. Няма никакво ограничение

- получавате точно толкова колкото си изкарате!

Спокойно, това не е някоя от програмите,която ви слага банер и ви закрива половината екран, нито ви кара да се регистрирате на безброй места!

Дава ви се възможност да печелите само от кликане на реклами!

И аз, както може би и вие сте си мислели дали няма възможност за печелене на пари седейки си пред компютъра. Пробвал сам какви ли не начини но този най - много ми допадна.

Причините за това са:

1) От вас не се изисква никакъв начален капитал
2) Не сте обвързани с нищо
3) Работите когато и колкото ви се иска
4) Огромен потенциал за развитие

Много е важно да не се отказвате и да бъдете постоянни, защото аз много пъти съм започвал и веднага ми е омръзвало и се отказвам много бързо, докато не открих че наистина можело да се печели по този начин и с подходящите програми. Поне вие си го спестете това защото ако се откажете всичко ще е било напразно и няма никакъв смисъл, бъдете редовни и ще видите че ще потръгне, отначало с не много пари, но постепенно повече.

Първото нещо което трябва да направите е да се регистрирате в онлайн банка Alertpay. Това е онлайн виртуална сметка която ще ви трябва при регистрация във всеки един от сайтовете които аз ще ви препоръчам за печелене на пари. Ако се затруднявате с регистрацията вижте Тук.

Второто нещо което трябва да направите е да се регистрирате в 5 - 7 от сайтовете в менюто " Сайтове"

Регистрацията във сайтовете е излкючително опростена. Кликвате/цъкате на банера на сайта или на "Регистрация(разположено под всеки сайт от директорията Сайтове) и директно сте препратени към дадения сайт. След това натискате върху "Register" или "Sign up" и попълвате появилите се полета, които най - често са в този вид:

Username / Потребителско име

Въвеждате име Password / Парола Въвеждате парола Confirm Password: / Потвърждаване на паролата: Потвърждавате паролата Email Address: / Интернет поща: Въвеждате e-mail Confirm Email Address: / Потвърждаване на пощата: Потвърждавате e-mail AlertPay E-mail Address For Payments: или PayPal E-mail: E-mail който сте регистрирали в AlertPay или в PayPal Въвеждате e-mail за изплащания Country / Държава Bulgaria * Referrer / Потребител, който ви е показал, сайта Terms of Service / Условия за членство в сайта /просто се съгласявате с условията и продължавате нататък/ Security code: / Секретен код: Въвеждате кода /кодът обикнавено се намира под квадратчето/

* Referrer - е човека, който Ви е поканил в сайта. Когато в полето referrer е изписан моя ник , Вие се регистрирате като мои реферал. Това означава, че аз ще печеля от вашите кликове, без Вие да губите нищо! Да сте нечии реферал е неизбежно, ако не се регистрирате под мен, ще ви купи някой на другия край на света и ще му изкарвате пари, без той да ви помага с нищо. Скоро ще направя система с която ще ви връщам процент от заработеното към мен! Станете мой реферал и съвсем скоро ще започнете да печелите от това!

- След като се регистрирате натискате на "Log in" и въвеждате име и парола, които преди малко регистрирахте. Сега остава само да посещавате веднъж на ден менюто "Surf Ads" / "View Ads" и да натискате по един път на всеки линк. След като натиснете, изчаквате таймера да отброи до 0 и да се появи тикче . Сега вече може да затворите прозореца и да преминете към следващия линк.

Това е всичко скоро очаквайте повече информация относно това как да увеличите вашият бизнес и да започенете да печелите повече.Информацията в този сайт е стара и невадлидна.
Прегледайте Начини да печелите пари от вашия уеб сайт


0.0827